Termékek Menü
   

Tuscany Leather

A Tuscany Leather márkáról

A Tuscany Leather márkát az olasz Altavilla család hívta életre azzal a céllal, hogy kiváló minőségű bőrtermékeket készítsenek, a legjobb hazai alapanyagokból, az egész világon ismert és elismert olasz stílust követve. Termékeikben a toszkán növényi cserzés és kézműves bőrkészítés hagyományát ötvözték modern dizájnnal és a legújabb technológiákkal.

Az évek során a Tuscany Leather számos elismerést kapott. 2011-ben pedig elnyerte a toszkán termékek külföldi népszerűsítéséért járó legrangosabb „OK ITALIA” díjat.

Készült: Toszkánában

„Kiváló minőségű alapanyagok és odafigyelés a legapróbb részletekre.”

Ezek a jellemzők teszik a termékeket autentikussá, a toszkán szaktudás igazi mintapéldáivá. Minden Tuscany Leather termék csúcsminőségű olasz bőrből készül. A bőr alapanyagot először növényi cserzőanyaggal készítik ki Santa Croce sull’Arno-ban, és befejezésként kézzel csiszolják. 

A termékek megszületésének minden lépése Toszkánához köthető, az alapanyagok kiválasztásától egészen az utolsó simításokig.  

Bőrbarát és környezetbarát: a növényi cserzés

A növényi cserzésnek köszönhetően az egész folyamat  környezetbarát, ez fontos része a cég gyártási filozófiájának. A növényi cserzés során kizárólag természetes anyagokat, ún. tanninokat használnak. Ezek adják a bőr egyedi, különleges tulajdonágait: a gyönyörű, meleg árnyalatú színeit és fényét.

Hagyomány

A Tuscany Leather termékek alapjául a több évszázadnyi toszkán bőrkészítési és cserzési tapasztalat szolgál. A  cég hitvallása szerint azonban tökéletes termék csak a hagyományos és a modern értékek megfelelő arányú ötvözetéből jöhet létre. Így a táskakészítés során olyan modern elvárásokat is figyelembe vesznek, mint a sokoldalúság és az ergonómia. 

Minőség és garancia

Kiszállítás előtt minden termék minőségellenőrzésen esik át, majd a felcímkézés után védőfóliát és szállításbiztos csomagolást kapnak.

 

Az összes Tuscany Leather termékre 24 hónapos gyártói garancia érvényes.